راهنمای خرید لوازم خانگی (آشپزخانه‌ی به‌روز)

ابزارهای کاربردی؛ از سرخ کن تا سرویس قاشق وچنگال

وقتی به یک آشپزخانه‌ی مجهز فکر می‌کنیم، ‌می‌توانیم علاوه بر وسایل بزرگی مثل گاز و یخچال که آشپزخانه بدون آن‌ها ناقص است، از وسایل دیگری هم نام ببریم. وسایل برقی کاربردی هم‌چون یک دست‌یار ماهر به کمک اعضای خانواده می‌آیند تا آشپزی و پذیرایی به کارهای دوست‌داشتنی بدل شوند. این لوازم را باید حساب‌شده انتخاب و خریداری کنیم تا نه تنها بعد از خرید، گوشه‌ی آشپزخانه خاک نخورند بلکه بشود مدت‌ها از آن‌ها استفاده کرد. در این مطلب راهنمای مفصلی برای انتخاب و خرید این لوازم می‌خوانید و فهرستی از کارآمدترین آن‌ها را که در سایت دیجی‌کالا به فروش می‌رسند، ببینید.

یک راهنما برای خرید کاربردی‌ترین لوازم برقی آشپزخانه که حتما به کارتان می‌آید

با یک دستیار حرفه‌‏ای  آشپزی کنید

تصور آشپزخانه‌ای بدون لوازم برقی کمکی، در سبک زندگی‌های امروزی تقریبا سخت است اما برای این‌که آشپزخانه‌تان را با تعدادی وسیله‌ی برقی که چندان هم به کارتان نمی‌آیند پر نکنید بهتر است بدانید کدام وسیله ویژگی‌های بهتر و کاربردی‌تری دارد و کمک بهتری برای آشپزی آسان است.

Kitchen1

b1

 

هنگام خرید آب‌میوه‌گیری، مدلی را انتخاب کنید که دهانه‌ی ورودی میوه‌ی آن بزرگ باشد؛ در غیر این صورت مجبور می‌شوید یک بار میوه‌ها را خرد کنید و بعد در دستگاه بیندازید.‌

b2

‌‌‌بعضی از مدل‌های آب‌میوه‌گیری علاوه‌بر سروصدای زیاد حرکت هم می‌کنند که این نشانه‌ی تراز نبودن دستگاه است. پس قبل از خرید حتما دستگاه را روی یک سطح صاف امتحان کنید

b3

جنس تیغه‌های آب‌میوه‌گیری از فولاد، پلاستیک یا تیتانیوم است. تیغه‌های فولادی و تیتانیومی بهترین و بادوام‌ترین نوع تیغه‌‏اند.

حتما بخوانید
فروشگاه اینترنتی آبیدر استوک

‌ ‌

b4

‌ مهم‌ترین نکاتی که هنگام خرید یک چای‌ساز باید به آن توجه کرد، مجهزبودن به سیستم قطع‌کن اتوماتیک، داشتن فیلتر صافی و مقاوم‌ بودن شیشه‌ی قوری در برابر حرارت است. هنگام خرید چای‌ساز دقت کنید که فیلتر آب و فیلتر داخل قوری داشته باشد. شاخص نشان‌دهنده‌ی آب داخل کتری و دکمه‌ی اتوماتیک خاموش‌کردن چای‌ساز هم از ویژگی‌های مهم یک چای‌ساز مناسب است.

b5

 

بهترین نوع سرخ‌کن موجود در بازار، سرخ‌کن بدون روغن است. این سرخ‌کن‌ها غذا را بدون نیاز به روغن با استفاده از جریان سریع هوا سرخ می‌کنند.‌ ‌‌

b6

‌ظرفیت محفظه‌ی غذاسازها معمولا از یک تا ۳.۵ لیتر متغیر است و مدل‌هایی با ظرفیت ۱.۵ تا ۲ لیتر برای کاربردهای خانگی مناسب هستند. اگر برای جمعیت زیادی غذا درست می‌کنید، بهتر است غذاسازهایی با محفظه‌های دو لیتر به بالا بخرید.

b7‌بعضی غذاسازها دهانه‌ی ورودی مواد غذایی‌شان بزرگ‌تر از حد معمول است و می‏‌توانید قطعات بزرگ‌تری از میوه و سبزی را درون آن بریزید.‌

b8

دلیل اصلی کارایی و همه‌فن حریف‌بودن غذاسازها تنوع تیغه‌های آن  است. انواع تیغه‌‌‌‌های رنده‌ی ریز، درشت، چیپس‌‌ساز و تیغه‌های هم‌زن کارایی غذاساز را بسیار بالا می‌برد. بهتر است جنس تیغه‌های غذاساز استیل ضدزنگ باشند. نوع پلاستیکی آن‌ها به سرعت کند می‌شود و کارایی خود را از دست می‌دهد.‌ ‌

b9

با سرخ‌کن بدون روغن می‌توانید انواع مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، سیب‌زمینی و انواع سبزیجات را به راحتی سرخ کنید. از این دستگاه می‌توانید برای گرم‌کردن دوباره‌ی انواع مواد غذایی استفاه کنید.

 

Kitchen2

 

نکات طلایی برای خرید وسایل آشپزخانه

رازهای یک آشپزخــانه‌ی متفاوت

پیشنهاد می‌کنیم برای این که آشپزخانه‌تان تبدیل به انباری‌ نشود، قبل از خرید وسایل آشپزخانه حتما یک فهرست از لوازم مورد نیازتان تهیه کنید. خرده‌ریزهای آشپزخانه به قدری زیاد هستند که اگر بدون برنامه‌ریزی خرید کنید، ممکن است همه‌ی کابینت‌ها پر شوند؛ درحالی‌که ممکن است از هیچ‌کدام از آن وسایل، سالی یک بار هم استفاده نکنید. پیشنهاد می‌کنیم خیلی از خرده‌ریزها را موردی و بر حسب نیازتان بخرید. این صفحه نکات ضروری برای خرید ظروف و وسایل آشپزخانه را بیان می‌کند.

حتما بخوانید
بررسی خردکن کیوکوکر شیائومی؛ هم کتری هم میکسر با طراحی بی‌نقص

a1مهم‌ترین نکته در هنگام خرید سرویس چینی، فرم ظرف و نقش روی آن است. بنابراین لازم است هنگام انتخاب به زیبایی فرم، طراحی، تعداد ظروف سرویس و کاربردی‌بودن ظرف‌ها دقت کنید.

a2

‌‌ثبات رنگ ظروف در برابر شوینده‌های دستی و مواد شوینده‌ی ماشین ظرف‌شویی اهمیت زیادی دارد.

‌ ‌ ‌

a5نکته مهم در خرید سرویس قاشق و چنگال این است که هنگام شست‌وشو آسیب نبینند؛ بنابراین هرچه جنس قاشق و چنگال محکم‌تر باشد، بهتر است. ست دوازده نفره‌ی قاشق و چنگال معمولا علاوه‌بر قاشق، چنگال و کارد غذاخوری، کف‏گیر، ملاقه، قاشق سوپ‌خوری، چنگال ماهی، کارد و چنگال میوه‌خوری، قاشق چای، شربت‌ و بستنی‌خوری، کارد استیک، کارد سرو کیک، ملاقه‌ی سس، قاشق و چنگال سالاد، گیره‌ی قند و شیرینی، قاشق عسل و قاشق شکر نیز دارد.

a3سرویس‌های چینی باکیفیت، سبک و در عین حال بسیار سخت هستند. این ظرف‌ها و لعاب‌شان در برابر خط‌و‌خش مقاوم‏ند. لعاب مقاوم، از لب‌پرشدن ظرف‌ها جلوگیری می‌کند؛ علاوه‌براین ظروف چینی باکیفیت، در برابر حرارت‌ زیاد فرهای خانگی ترک نمی‌خورند.‌ ‌‌

a4

در خرید سرویس قابلمه بسیار دقت کنید. قابلمه‌های تفلون هم‌چنان انتخاب خوبی هستند؛ اما اگر قابلمه‌هایی با عمر بیش‌تر می‌خواهید، باید سراغ جنس‌های چدن، سرامیک یا استیل بروید. قابلمه‌های چدنی برای پخت طولانی با دمای متوسط به بالا مناسب هستند. این قابلمه‌ها حرارت را یکسان پخش می‌کنند و به دلیل مقاومت در برابر دمای بالا، برای سرخ‌کردن و پختن یا حتی در فر قراردادن بسیار مطلوبند. قابلمه‌های استیل، نسبت به جنس‌های دیگر بهداشتی‌تر هستند. این قابلمه‌ها زنگ نمی‌زنند و هیچ واکنشی به مواد غذایی نشان نمی‌دهند؛ اما چون حرارت را به طور مستقیم انتقال می‌دهند، غذا در این نوع قابلمه‌ها سریع می‌سوزد. قابلمه‌های استیل برای پخت انواع خورش و غذاهای آب‌دار مناسب‌اند.

حتما بخوانید
راهنمای خرید ماهیتابه؛ انواع، مزایا و معایب هرکدام و پرفروش‌ها

‌ ‌

Kitchen3

 

Download_PDF‌ ‌

اگر به این مطلب علاقه داشتنید، سایر مطالب مجله را هم مطالعه کنید. برای مطالعه‌ روی عکس زیر کلیک کنید.

Magazine_Digikala_1

 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌

کانال تلگرام دیجی کالا مگ

مسابقۀ حرفه‌ای ربات‌های پرندۀ حمل کالا

دیدگاهتان را بنویسید