راهنمای خرید جاروبرقی

راهنمای خرید جاروبرقی

از سری مطالب راهنمای خرید لوازم خانگی امروز می‌خواهیم به راهنمای خرید جاروبرقی بپردازیم . در این مطلب سعی کردیم کلیه نکاتی که شما برای خرید جاروبرقی مناسب نیاز دارید رو بررسی کرده و به انواع مختلف جاروبرقی اشاره کنیم . جاروبرقی جزو اقلام اساسی لوازم خانگی است که امروزه می‌توان گفت جزو لیست خرید اکثر خانواده‌ها است . جاروبرقی‌های مدرن به گونه‌ایی طراحی شده‌اند که نیاز تمیزی و پاکیزگی را به طور کامل برطرف کنند . تنوع زیاد و قیمت‌های مختلف جاروبرقی‌ها می تواند دست شما را در خرید باز بگذارد تا بتوانید خریدی مناسب داشته باشید . همچنین هر روزه تولیدکنندگان در تلاشند تا محصولاتی به روزتر و با تکنولوژی بیشتری در اختیار مردم قرار دهند .

راهنمای خرید جاروبرقی

انواع جارو برقی

ابتدا به بررسی و توضیح انواع مختلف جارو برقی‌ها می‌پردازیم تا با آشنایی با انواع جاروبرقی‌ها انتخابی متناسب با محیط زندگی و نیاز خود داشته باشید .

۱ – جاروبرقی ایستاده

جارو برقی ایستاده یا جاروهای عصایی همان مدل‌هایی هستند که مخزن زباله و موتور ، پارویی بر بروی بدنه قرار دارند و خرطومی نیز ندارند . این جاروبرقی‌‌‌ها به دلیل مخزن محدود مناسب برای مکان بزرگ نیستند و نمیتوانند پاسخگوی نیاز شما برای مکانهایی با مساحت زیاد باشد .این جاروها سیم جمع کن ندارند و سیم به صورت دستی جمع و بر روی گیره‌ایی که روی بدنه نصب شده است قرار میگیرد.

راهنمای خرید جاروبرقی - 1

 

۲ – جاروبرقی‌های خانگی

نوع دیگر جاروبرقی‌ها ، جاروبرقی خانگی است . این مدل از جاروبرقی مناسب برای منازل و استفاده خانگی که در طرح‌ها و ابعاد گوناگون به بازار عرضه می‌شوند . جاروبرقی خانگی خود به دسته کیسه‌ایی و مخزنی یا بدون کیسه تقسیم بندی می‌شوند .

حتما بخوانید
۱۱ روش ساده برای بزرگ‌تر کردن آشپزخانه‌ی کوچک شما

راهنمای خرید جاروبرقی - 2

– جاروبرقی کیسه‌ایی

این مدل از جاروبرقی دارای کیسه‌هایی از جنس کاغذی ، پلیمری و یا پارچه‌ایی هستند که با توجه به مدل جاروی شما میتوانید از مدل‌های مختلف آنها استفاده کنید . این کیسه ها در دوصورت دائم و یکبار مصرف هستند . که در نوع دائمی پس از هر بار پرشدن آن را تمیز کرده و مجددا استفاده کنید اما در مدل‌های یکبار مصرف پس از پر شدن دور انداخته و از کیسه جدید استفاده می‌کنید . توصیه می‌شود برای رعایت مسائل بهداشتی و پاکیزگی بیشتر از مدل یکبار مصرف استفاده شود.

راهنمای خرید جاروبرقی - 3

– جاروبرقی بدون کیسه

جاروبرقی بدون کیسه یا مخزن دار گرد و خاک و آشغال‌ها را در مخزن فشرده می‌کنند و پس از پر شدن مخزن آن را تخلیه کرده و تمیز کرده و مجددا قابل استفاده می‌گردد . این جاروبرقی‌ها با پیشرفت‎‌هایی که در آنها صورت گرفته با قدرت تر و مکش بالاتری نسبت به دیگر مدل‌ها دارند . البته این نکته قابل ذکر است که این مدل از جاروبرقی‎‌ها برای افرادی که مشکل تنفسی دارند و به گرد و خاک حساسیت دارند توصیه نمی‌شود .

راهنمای خرید جاروبرقی - 4

تا بدین جای مطلب با انواع جاروبرقی به صورت اجمالی آشنا شدید ، حال در ادامه به جزئیات بیشتر آنها پرداخته تا نگاهی عمیق‌تر به این وسیله داشته باشیم.

این بخش از جاروبرقی لوله‌ایی فلزی است . این لوله از خم شدن شما در هنگام جارو زدن خودداری می‌کند و مطابق با قد شما اندازه آن تغییر می‌کند . حتما به این نکته توجه داشته باشید خم شدن در هنگام جارو زدن فشار زیادی به کمر و مفاصل شما وارد می‌کند و در طولانی مدت ممکن است آسیب برساند .

حتما بخوانید
راهنمای خرید اجاق گاز مبله

این لوله جهت عقب و جلو و چپ و راست کردن جاروبرقی به کار می‌آید . جنس این لوله معمولا پلاستیکی هستند اما در مدل‌های جدید روکش این لوله‌‌ها از جنس الیاف پلیمری هستند که امکان هرگونه پاره شدن و خراب شدن این لوله‌ها را میزان چشم گیری کاهش می‌دهد .

  • علامت پر بودن مخزن

در جاروبرقی‌های داری کیسه گزینه آلارم پر بودن مخزن وجود دارد زیرا در جاروبرقی‌های بدون کیسه ، مخزن آن‌ها شفاف بوده و میزان پرشدن قابل رویت است . با روشن شدن این آلارم شما از پربودن مخزن با خبر می‌شوید و آن را تعویض می‌کنید . توصیه می‌شود برای عمر طولانی جاروبرقی خود ماهی یکبار کیسه آن را تعویض و یا تخلیه کنید .

دستگیره ممکن است بخش مهمی از جاروبرقی شما نباشد اما برعکس بدلیل اینکه این بخش مستقیم با دست شما در تماس است در صورت طراحی بد فرم دستگیره برای شما خسته کننده و جارو زدن سختتر خواهد شد . در مدل‌های معمولی دستگیره به صورت خمیده و با انحنایی ملایم به لوله تلسکوپی متصل می‌شود اما در مدل‌های جدیدتر طراحی دسته ارگونومی بیشتری دارد و فشار کمتری به دست وارد می‌کند و جارو زدن را امری راحتتر می‌کند .

تقریبا تمام جاروبرقی‌های جدید دارای سیم جمع کن هتند و شما با فشرن پدال می‌توانید سیم برق را جمع کنید . سیم برق جاروها بین ۶ تا ۹ متر هستند . با توجه به مساحتی که قصد جارو دارید با استفاده از پدال سیم جمع کن می‌توانید سیم را مقدار مورد نظر تنظیم کنید .

هوایی که توسط جاروبرقی مکیده می‌شود پس از عبور از فیلترها از جارو خارج می‌شود . اکثر جاروبرقی‌ها دارای فیاتر هپا HEPA هستند . داشتن فیلترهایی مانند نانو ،نانوسیلورها ، فوم ، میکروفیلترها و …. بسته به نوع جارو و شرکت سازنده می‌‌تواند متفاوت باشد . این فیلترها قابل شستشو یا قابل تعویض می‌باشند . تمییز یا تعویض نکردن فیلترها می‌تواند در صدای جاروبرقی تاثی زیادی داشته باشد . فیلترهای متعدد معمولا در جاروبرقی‌‌های بدون کیسه دیده می‌شود و در جاروبرقی‌های کیسه دار تنها از فیلتر هپا استفاده شده است .

حتما بخوانید
۲۴ روش‌ درمان خانگی جوش صورت که واقعا جواب می‌دهند

صدای جاوبرقی همیشه یکی از نکاتی بوده همه به بلند بودن آن اشاره می‌کنند . ممکن است شما مدت کمی از جاروی خود استفاده کنید اما این صدا می‌تواند آزار دهنده باشد. از نظر صدا تفاوتی بین جارهای کیسه‌دار و بدون کیسه وجود ندارد . صدای زیاد به دلیل عایق نبودن اطراف بدنه و موتور است . امروز سازندگان در تلاشند که صدای حاصل از جاروبرقی را با استفاده از عایق در اطراف موتور و بدنه کاهش دهند که قیمت بالاتری نسبت به دیگر جاروبرقی‌ها دارد .

پارویی قسمتی است که روی زمین قرار گرفته و مکش را انجام می‌دهد . مدل و کارایی پارویی در انواع جاروبرقی می‌تواند متفاوت باشد . در پارویی‌های ساده معمولا پدالی روی آنها قرار دارد که با فشردن آن برسی از زیر آن بیرون میاید که برای جارو زدن بخش‌‌هایی از فرش و موکت مناسب است . در جاروهای جدید پارویی‌های مدرنتر با طراحی‌های خاص‌تر برای کارایی بیشتر تولید شده است .

  • سری‌های متعدد

در پکیج جاروبرقی‌ها سری‌هی گوناگونی دیده می‌شود که برای استفاده های مختلف گذاشته شد . این سری‌ها برای تمیز کردن قرنیزها ، پرده‎‌ها ، درزها و بین کوسن‌های مبل استفاده می‌شود .

سایر نکات مهم در انتخاب جاروبرقی

پس از بررسی جزئیات جاروبرقی میخواهیم به نکاتی بپردازی که می‌توانند در خرید شما تاثیر گذار باشند . – قدرت موتور در جاروبرقی‌های امروزی بین ۱۸۰۰ تا ۲۵۰۰ وات هستند اما توان مکش مقوله‎‌ایی کاملا متفاوت از این اندازه گیری است و اکثرا توان مکش را با قدرت موتور اشتباه می‌گیرند. میزان توان مکش یا AIR WATT را روی جعبه یا کاتالوگ جاروبرقی یادداشت شده است . – میزان مصرف برق در جاروبرقی زیاد است بهتر است زمان استفاده از جاروبرقی خارج از زمان اوج مصرف برق باشد تا هزینه برق شما را افزایش ندهد . – زمان استفاده از جاروبرقی توصیه شده بیشتر از نیم ساعت نباشد تا موتورجاروبرقی فشار زیادی وارد نشود . – اگر جاروبرقی شما دارای مخزن جداگانه مخصوص مایعات ندارد از جاروی آب و مایعات بپرهیزید . – سعی کنید جاروبرقی خود مرتب تمیز کنید و حداقل سالی ۲ تا ۳ بار فیلترها را شسته و تمیز کنید . – در هنگام خرید جاروبرقی به فاکتوری مانند وزن نیز دقت کنید درست است جاروبرقی در هنگام جارو زدن روی زمین کشیده می‌شود اما در مواقعی که نیاز به بلند کردن جاروبرقی باشد وزن زیاد آن ممکن است آزار دهنده باشد .

حتما بخوانید
آموزش تصویری اتصال گوشی به تلویزیون سامسونگ

راهنمای خرید جاروبرقی - 5

در مطلب راهنمای خرید جاروبرقی از سری مطالب راهنمای خرید ما سعی کردیم به نکاتی بپردازیم تا برای شما مفید باشد و بتوانید خریدی مناسب با سلیقه و نیاز خود داشته باشید .

دیدگاهتان را بنویسید